Jammer dat ons werk onzichtbaar is

Wordt de Randstad te druk voor jou?

Het leven is goed in Zeeland. Veel mensen kennen Zeeland uitsluitend van vakanties. Toch wonen, en werken, ruim 380.000 mensen in deze provincie. De provincie heeft, naast het bekende strand, veel meer te bieden: historische steden, bossen, weiden, ruig en zacht: je vindt het hier allemaal. Niet voor niets is de slogan van de provincie: Land in Zee.

Durf jij Zeeland aan? Informeer dan eens vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

 

Autoschadeteam is een netwerk van 12 schadeherstelbedrijven in Zuidwest-Nederland. De geschiedenis van sommige bedrijven gaat terug tot 1928.

Werken bij Autoschadeteam heeft dus zo zijn voordelen! Naast wonen en werken in een vakantieomgeving bieden wij ook uitstekende arbeidsvoorwaarden, een startpremie, mogelijkheden voor een verhuispremie, maar bijvoorbeeld ook uitstekende mogelijkheden tot scholing en verdere doorgroei! Wil je liever heen en weer reizen? Informeer dan naar de mogelijkheden voor onze reiskostenvergoeding!

 

Binnen de groep hebben wij regelmatig vacatures. Bekijk hier het overzicht! 

Voor alle bovenstaande vacatures geldt: neem contact op. Wij bespreken graag samen met jou de mogelijkheden die wij je kunnen bieden!

   

Interesse?

Wil jij ook in een hecht team werken bij een bedrijf dat zich dagelijks bezighoudt met kwaliteit en service? Aarzel niet en neem contact op: pz@autoschadeteam.nl.  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Renate Rodjan (afdeling HRM) via telefoonnummer 0113 215567.


Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten met ervaring in de schadeherstelbranche. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Mario van der Heijden heeft de overstap van de randstad naar Zeeland al gemaakt, benieuwd wat hij ervan vindt? Bekijk onderstaande video!