Roosendaal

Autoschadeteam Roosendaal

Heeft u autoschade opgelopen en bent u op zoek naar een autoschade hersteller in Roosendaal? Autoschadeteam Roosendaal is hét autoschadeherstel bedrijf in Roosendaal.

De geschiedenis van Autoschadeteam Roosendaal volgt twee sporen. Het oudste spoor gaat terug naar de jaren ’70 van de vorige eeuw. Daar werd op industrieterrein Majoppeveld een autoschadebedrijf geopend, dat in 1982 werd overgenomen door Bart Blom. Dit bedrijf is in de loop der jaren uitgebreid en gemoderniseerd. In 2002 heeft de Baarends Schadeholding uit Goes een belang in dit bedrijf genomen, in 2006 heeft deze organisatie het bedrijf volledig overgenomen.

Het andere spoor voert minder lang terug: in 2003 heeft Van As Autoschade een bedrijf op industrieterrein Borchwerf gebouwd, pal aan de A-17. In 2008 heeft Van As besloten zich op de regio Dordrecht te concentreren en het bedrijf in Roosendaal van de hand te doen. Dat dit pand veel moderner was en de ligging aan de A-17, heeft de Baarends Schadeholding doen besluiten dit bedrijf over te nemen.

Begin 2009 zijn beide bedrijven samengevoegd, nadat er eerst nog 500 m2 aan de achterkant is aangebouwd. Hierdoor staat er nu een pand van 1750 m2, voldoende om het werk van beide bedrijven te kunnen verwerken. Sinds 2009 zijn er nog diverse kleine aanpassingen geweest om het bedrijf zo efficiënt mogelijk te laten functioneren en tevens aan de veranderende eisen van consumenten en opdrachtgevers te kunnen voldoen.

Deze vestiging is aangesloten bij de landelijke keten Schadenet.

Openingstijden


maandag t/m vrijdag: 08.00 uur - 18.00 uur
zaterdag: 09.00 uur - 12.00 uur

 

Hans Bartelen

Hans Bartelen

Vestigingsmanager