Goes

Autoschadeteam Baarends

Heeft u autoschade opgelopen en bent u op zoek naar een autoschade hersteller in Goes? Autoschadeteam Baarends is hét autoschadeherstel bedrijf in Goes.

De basis van Autoschadeteam Baarends gaat ver terug. In 1928 is de eerste Zeeuwsche Autospuiterij opgericht. Dit bedrijf was toen nog gevestigd in het centrum van Goes, aan het Groene Weidje. Eind jaren '50 is het bedrijf in handen gekomen van de huidige eigenaren.

De sterke groei en gemeentelijke eisen noopten het bedrijf om uit te kijken naar een andere locatie. Die werd gevonden aan de Dirk Dronkersweg op industrieterrein De Poel. Hier heeft het bedrijf wederom een sterke ontwikkeling doorgemaakt en is de omslag van autospuiterij naar all-round schadeherstelbedrijf gemaakt.

Het veranderen naar all-round schadeherstelbedrijf heeft veel goeds geaan voor de behandeling van auto schade in zeeland en omstreken.
Begin van deze eeuw werd ook de locatie aan de Dirk Dronkersweg te klein en is de huidige kavel aan de Scottweg aangekocht. Temidden van de Goese dealerbedrijven is er een supermodern autoschadebedrijf gebouwd waar veel bedrijven en particulieren komen voor het herstel van hun auto schade.

Deze vestiging is aangesloten bij de landelijke keten Schadenet.

Openingstijden


maandag t/m vrijdag: 08.00 uur - 18.00 uur
zaterdag: 09.00 uur - 12.00 uur

Peter Sinke

Peter Sinke

Vestigingsmanager