Jammer dat ons werk onzichtbaar is

Veelgestelde vragen

 1. Ik heb schade, wat moet ik nu doen?

  Blijf allereerst kalm. Vul, samen met de tegenpartij uw schadeformulier in. Vervolgens kunt u direct naar een Autoschadeteam vestiging bij u in de buurt rijden. U kunt ook uw schade eerst bij uw verzekeraar of leasemaatschappij melden.

 2. Ik heb schade en kan mijn auto niet missen

  Geen probleem, u krijgt altijd vervangend vervoer bij Autoschadeteam

 3. Ik heb schade: moet ik eerst mijn verzekeringsmaatschappij bellen?

  Nee, u kunt direct 0800 - Autoschadeteam (0800- 72 42 338) bellen of kom naar de dichtsbijzijnde vestiging. Wij regelen alles voor u!

 4. Krijg ik geen kleurverschil na reparatie?

  Nee: bij ons werken gecertificeerde spuiters, wij werken met de beste lakken en technieken waardoor het mogelijk is iedere schade onzichtbaar te herstellen.

 5. ik ben niet all-risk verzekerd, wordt mijn reparatie dan niet heel duur?

  Nee, dit hoeft geen enkel probleem te zijn, u kunt bij ons ook terecht voor Smart-repair. Te denken valt aan uitdeuken zonder spuiten, spot-repair hetstel met gebruikte onderdelen... Kijk voor meer informatie in de brochure op onze homepage.

 6. Zijn Autoschadeteam vestigingen merkgebonden?

  Nee: alle merken zijn welkom. Wij werken voor vrijwel alle dealers in de regio, alle verzekerings- en leasemaatschappijen. De meeste vestigingen hebben daarnaast certificaten voor merkerkend schadeherstel. U kunt dus altijd bij ons terecht!

 7. Hoe zit het met fabrieksgarantie na schadeherstel?

  Op reparaties met originele onderdelen krijgt u van Autoschadeteam maar liefst 4 jaar garantie. Ook nemen wij de fabrieksgarantie na herstel over.

 8. Ik heb op zaterdagavond een aanrijding. Moet ik nu tot maandag wachten?

  Nee hoor, Autoschadeteam is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U belt gewoon met 0800-Schadeteam en binnen de kortste keren  heeft u iemand aan de telefoon, ook op zaterdagavond!

 9. Ik heb een afspraak gemaakt om een schade te laten herstellen, maar heb absoluut geen tijd de auto te brengen.

  Geen probleem: Autoschadeteam beschikt over een eigen haal- en brengservice!

 10. Als ik een schade heb van bijv. € 5000,-: moet ik die dan zelf voorfinancieren?

  Nee: Autoschadeteam heeft afspraken met alle verzekeringsmaatschappijen. Wij sturen onze rekening rechtstreeks aan uw verzekeringsmaatschappij. Uiteraard kan dit alleen als u all-risk verzekerd bent of als de schade aan uw voertuig verhaald kan worden op de tegepartij.