Autoschade herstel

Autoschade komt altijd ongelegen. Gelukkig is er Autoschadeteam!

Wij bieden u schadeherstel op maat en helpen u zo snel mogelijk weer op weg. Bij een autoschade waar u niet mee verder kunt rijden, bieden we u zo snel mogelijk vervangend vervoer. Als u wél verder kunt rijden, dan kijken we samen naar een pasklare oplossing. 

Deze oplossing kan bestaan uit schadeherstel met originele onderdelen. Autoschadeteam beschikt over merkerkenning van vrijwel alle automerken, waardoor we uw autoschade altijd volgens de richtlijnen van uw merk herstellen en onze schadeherstellers door het merk/de importeur gecertificeerd zijn. De ontwikkelingen in de autobranche volgen elkaar snel op, door continue bijscholing blijven wij altijd op de hoogte van de nieuwste kennis en technieken. 
Ook reparatie met gebruikte (groene) onderdelen of alternatief schadeherstel is mogelijk. In beide gevallen kijken we naar een prijsvriendelijkere oplossing.

Natuurlijk is het het beste om zo snel mogelijk met uw auto naar een Autoschadeteam vestiging te gaan. Met twaalf vestigingen in Zuidwest-Nederland is het geen enkel probleem om er één in uw buurt te vinden. Meld vervolgens uw autoschade en kom ons bij langs. Wij helpen u graag verder!

Jammer dat ons werk onzichtbaar is....