Autoschade

Autoschade komt altijd ongelegen. Gelukkig is er Autoschadeteam!

Wij helpen u zo snel mogelijk weer op weg. Bij een autoschade waar u niet mee verder kunt rijden, bieden wij u zo snel mogelijk vervangend vervoer aan. Als u wél verder kunt rijden, dan kijken wij samen naar een pasklare oplossing. 

Deze oplossing kan bestaan uit schadeherstel met originele onderdelen. Autoschadeteam beschikt over merkerkenning van vrijwel alle automerken, waardoor wij uw autoschade altijd volgens de richtlijnen van uw merk herstellen en onze schadeherstellers door het merk/de importeur gecertificeerd zijn. De ontwikkelingen in de autobranche volgen elkaar snel op, door continue bijscholing blijven wij altijd op de hoogte van de nieuwste kennis en technieken. 
Ook reparatie met gebruikte (groene) onderdelen of alternatief schadeherstel is mogelijk. In beide gevallen kijken wij naar een prijsvriendelijkere oplossing.

Natuurlijk is het verstandig om zo snel mogelijk met uw auto naar een Autoschadeteam vestiging te gaan. Met twaalf vestigingen in Zuidwest-Nederland is het geen enkel probleem om er één in uw buurt te vinden. Meld vervolgens uw autoschade en kom bij ons langs. Wij helpen u graag verder!

Jammer dat ons werk onzichtbaar is....